Het Bedrijf

Het Bedrijf

het bedrijf pagina

Garage Erik van Wijk

Al 40 jaar een begrip in de buurt

 
crossauto het bedrijf

Historie

Erik van Wijk werd in 1959 geboren als één van de zoons van een agrariër in de Haarlemmermeer.
Vanwege de grote ruimte op de boerderij, had Erik als 14-jarige jongen al een auto waarmee hij over de akkers crosste. De auto moest aangepast worden voor het terrein en zo nu en dan ging er wel eens iets stuk. Erik deed hierdoor veel ervaring op in het ‘sleutelen’ aan een auto. Deze hobby zorgde ervoor dat Erik een grote liefde opbouwde voor het monteursvak. Langzamerhand begon Erik met het repareren van auto’s en landbouwvoertuigen van vrienden en kennissen.
In de jaren 70 rondde Erik de studie Autotechniek aan de MTS af en werkte hij voor verschillende autodealers. In 1979 besloot Erik de stap te nemen om een eigen garagebedrijf te beginnen.
oude logo het bedrijf
bouw pandBegonnen in een omgebouwde hooischuur als klein bedrijfje, werd Garage Erik van Wijk in de jaren 80 steeds bekender en groter. Door deze toenemende drukte werd de hooischuur te klein en verhuisde het bedrijf in 1990 naar een grotere locatie op hetzelfde terrein, waar deze vandaag de dag nog steeds gevestigd is.

Vandaag de dag

Inmiddels is Garage Erik van Wijk al 35 jaar een begrip in de buurt.
In onze goed geoutilleerde werkplaats worden alle reparaties en onderhoudsbeurten door twee zeer vakbekwame en goed opgeleide monteurs uitgevoerd. Wij staan garant voor eerste klas onderhoud aan alle merken auto’s tegen scherpe prijzen. Naast het onderhoud staan wij bekend om de verkoop van goede en betrouwbare occasions en het intern reinigen van motoren.
Garage Erik van Wijk is sinds 2019 ook hét adres voor het laten reinigen van Roetfilters en Katalysatoren voor Personen- en Bedrijfswagens. Garage Erik van Wijk heeft deze activiteit overgenomen van BT Industrial B.V. Dezelfde apparatuur, dezelfde kennis, andere naam.

Kortom; wij zorgen voor vele jaren rijplezier!

 

 

 

 

Graag tot ziens bij Garage Erik van Wijk!